Sos homar, Fuchs, 500g
Descriere
Sos homar, Fuchs, 500g
Sosul homar Fuchs poate fi folosit la prepararea fructelor de mare.
Dozaj recomandat si mod de preparare: In apa rece, puneti produsul (80g) si lasati sa fiarba 1 minut, amestecand continuu. La final adaugati untul(1 lingura) si smantana( 1 lingura) si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente:
faina de GRAU, ulei de palmier, smantana pulbere(15%), sare(7%), amidon modificat, extract de drojdie, HOMAR pulbere 4,1%, faina de PESTE, CRAB pulbere, ceapa, zahar, sare, arome, condimente.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
Valoare energetica 2200kJ / 529kcal; Grasimi 37,6g din care acizi grasi saturati 21,8g; Glucide 33,1g din care zaharuri 4,7g; Fibre: 1,9 g ;Proteine 13,6g; Sare 5,5g.
Poate contine urme de: soia, lapte, oua, crustacee si produse derivate, gluten, telina, mustar si susan.
A se pastra la loc intunecat si racoros.
Cantitate neta:
500 g
Caracteristici
Tara de origine | Germania |
Tip produs | Sos |
Recomandat pentru | fructe de mare |
Ambalaj | borcan plastic |
Cantitate neta | 500 g |
Marca | Fuchs |
Opinii
Pareri Sos homar, Fuchs, 500g
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.