Toate produsele, Tip produs Dafin, Patrunjel
Foi dafin, Alex
Foi dafin, Alex, 4g Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si marinate din...
Foi dafin, Cosmin, 4g
Foi dafin, Cosmin, 4g Foi dafin Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si...
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g Foi de dafin Frunzele de dafin sunt caracterizate de o aroma usor amara, picanta, cu note de nucsoara. Cu cat sunt introduse mai devreme la gatit, cu atat intreaga...
Patrunjel liofilizat, Fuchs, 20g
Patrunjel liofilizat, Fuchs, 20g Liofilizarea este procedeul de uscare prin inghetare, cu scopul de a pastra intacte proprietatile produselor. Ingrediente : Patrunjel maruntit liofilizat...
Patrunjel, Alex
Patrunjel, Alex, 8g Utilizare: Patrunjelul nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Se foloseste dupa gust pentru: supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase,...
Patrunjel, Cosmin
Patrunjel, Cosmin, 8 g Utilizare: Pătrunjelul este un condiment esențial oricărei bucătării, și este ideal pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste...
Patrunjel, Fuchs, 100g
Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul dispune de o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este...
Patrunjel, Fuchs, 12g
Patrunjel, Fuchs, 12g Utilizare: Patrunjelul are o aroma proaspătă și intensă, și se recomandă folosirea acestuia la supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase,...
Patrunjel, Fuchs, 200g
Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Patrunjelul emana un parfum intens si proaspat, fiind un ingredient esential ce ar trebui sa se regaseasca in orice bucatarie. Originar din regiunea...
Patrunjel, Fuchs, 9g
Patrunjel, Fuchs, 9g Utilizare: Fiind un condiment esențial oricărei bucătării, pătrunjelul se potrivește bine la supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste...