Toate produsele, Tip produs Ienupar, Patrunjel
Ienupar, 350 g, borcan
Ienupar, 350 g, borcan Utilizare: Ienuparul este aromat si dulce , un condiment clasic pentru mancarurile din vanat, mai ales cu porc mistret, caprioara si porumbel. Este potrivit si pentru...
Ienupar, Fuchs, 15g
Ienupar, Fuchs, 15g Utilizare: Aroma boabelor de ienupar este mai intensa daca inainte de folosire sunt usor zdrobite. Ideal pentru: carne de vanat, marinate, sosuri pentru friptura, varza...
Ienupar, Fuchs, 650 g
Ienupar, Fuchs, 650 g Utilizare: Ienuparul are un gust aromat si dulce si este un condiment traditional pentru preparatele din vanat, in special daca vine vorba de porc mistret, caprioara si...
Patrunjel liofilizat, Fuchs, 20g
Patrunjel liofilizat, Fuchs, 20g Liofilizarea este procedeul de uscare prin inghetare, cu scopul de a pastra intacte proprietatile produselor. Ingrediente : Patrunjel maruntit liofilizat...
Patrunjel, Alex
Patrunjel, Alex, 8g Utilizare: Patrunjelul nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Se foloseste dupa gust pentru: supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase,...
Patrunjel, Cosmin
Patrunjel, Cosmin, 8 g Utilizare: Pătrunjelul este un condiment esențial oricărei bucătării, și este ideal pentru supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste...
Patrunjel, Fuchs, 100g
Patrunjel, Fuchs, 100g Utilizare: Patrunjelul dispune de o aroma intensa si proaspata. Patrunjelul este un condiment ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Patrunjelul este...
Patrunjel, Fuchs, 12g
Patrunjel, Fuchs, 12g Utilizare: Patrunjelul are o aroma proaspătă și intensă, și se recomandă folosirea acestuia la supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase,...
Patrunjel, Fuchs, 200g
Patrunjel, Fuchs, 200g Utilizare: Patrunjelul emana un parfum intens si proaspat, fiind un ingredient esential ce ar trebui sa se regaseasca in orice bucatarie. Originar din regiunea...
Patrunjel, Fuchs, 9g
Patrunjel, Fuchs, 9g Utilizare: Fiind un condiment esențial oricărei bucătării, pătrunjelul se potrivește bine la supe si ciorbe, sosuri, pentru preparate din carne, oua, paste fainoase, peste...