Toate produsele, Tip produs Foi de dafin, Ienupar, Marar
Foi de dafin, Bio Wagner, 5g
Foi de dafin, Bio Wagner, 5g Utilizare: Sunt ideale pentru varza rosie, varza acra, supe, tocanite, carne, peste, marinate si legume conservate in otet. Activitatea de comercializare este...
Ienupar, 350 g, borcan
Ienupar, 350 g, borcan Utilizare: Ienuparul este aromat si dulce , un condiment clasic pentru mancarurile din vanat, mai ales cu porc mistret, caprioara si porumbel. Este potrivit si pentru...
Ienupar, Fuchs, 15g
Ienupar, Fuchs, 15g Utilizare: Aroma boabelor de ienupar este mai intensa daca inainte de folosire sunt usor zdrobite. Ideal pentru: carne de vanat, marinate, sosuri pentru friptura, varza...
Ienupar, Fuchs, 650 g
Ienupar, Fuchs, 650 g Utilizare: Ienuparul are un gust aromat si dulce si este un condiment traditional pentru preparatele din vanat, in special daca vine vorba de porc mistret, caprioara si...
Marar maruntit liofilizat, Fuchs, 25g
Marar maruntit liofilizat, Fuchs, 25g Liofilizarea este procedeul de uscare prin inghetare, cu scopul de a pastra intacte proprietatile produselor. Ingrediente : Marar maruntit liofilizat...
Marar maruntit, Fuchs, 11g
Marar maruntit, Fuchs, 11g Utilizare: Fiind o verdeata fragila si delicata, mararul nu poate suporta temperaturile inalte pentru mult timp. De aceea, este pus in mancaruri la final, chiar...
Marar, Alex
Marar, Alex, 8g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Ingrediente: frunze de marar maruntite...
Marar, Bio Wagner, 15g
Marar, Bio Wagner, 15g Utilizare: Mararul aduce o nota proaspata preparatelor din oua, sosurilor pe baza de mustar si salate, salatelor de castraveti si de cartofi, untului si branzei cu...
Marar, Cosmin, 8g
Marar, Cosmin, 8g Utilizare: Mararul, o planta delicata si fragila, nu poate rezista la temperaturi ridicate pentru o perioada indelungata. Din acest motiv, este adaugat in preparatele...
Marar, Fuchs, 175g
Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este utilizat in functie de preferinte in diverse retete, cum ar fi: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. In...
Marar, Fuchs, 85g
Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul este o verdeata fragila si delicata ce nu poate rezista la caldura pentru prea mult timp. Prin urmare, este adaugat la preparatele gatite la final,...