Toate produsele, Tip produs chips, Dafin
Foi dafin, Alex
Foi dafin, Alex, 4g Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si marinate din...
Foi dafin, Cosmin, 4g
Foi dafin, Cosmin, 4g Foi dafin Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si...
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g Foi de dafin Frunzele de dafin sunt caracterizate de o aroma usor amara, picanta, cu note de nucsoara. Cu cat sunt introduse mai devreme la gatit, cu atat intreaga...
Tortilla chips cu boia dulce, 150g, Fuego
Tortilla chips cu boia dulce, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de...
Tortilla chips cu branza, 150g, Fuego
Tortilla chips cu branza, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla chips cu chilli, 150g, Fuego
Tortilla chips cu chilli, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla chips cu chilli, 450g, Fuego
Tortilla chips cu chilli, 450g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla Chips cu sare, 150g, Fuego
Tortilla Chips cu sare, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla Chips cu sare, 450g, Fuego
Tortilla Chips cu sare, 450g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...