Toate produsele, Tip produs Cimbrisor, Tarhon
Cimbrisor liofilizat, Fuchs, 50g
Cimbrisor liofilizat, Fuchs, 50g Liofilizarea este procedeul de uscare prin inghetare, cu scopul de a pastra intacte proprietatile produselor. Ingrediente : Cimbrisor maruntit liofilizat...
Cimbrisor, Bio Wagner, 25g
Cimbrisor, Bio Wagner, 25g Utilizare: Confera mielului, carnii de pasăre, de vanat, de peste, de porc si celei tocate, pastailor, rosiilor și zucchiniului un gust puternic, de ierburi...
Cimbrisor, Fuchs, 200g
Cimbrisor, Fuchs, 200g Utilizare: Cimbrisorul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbrisor, Fuchs, 400g
Cimbrisor, Fuchs, 400g Utilizare: Cimbrisorul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Tarhon maruntit, Fuchs, 130g
Tarhon maruntit, Fuchs, 130g Tarhonul are un gust dulce patrunzator, combinat cu dulce piperat. Multe plante isi pierd prin gatit aroma tipica. Nu si cea de tarhon: prin gatirea, de exemplu in...
Tarhon maruntit, Fuchs, 200g
Tarhon maruntit, Fuchs, 200g Utilizare : Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete...
Tarhon maruntit, Fuchs, 7g
Tarhon maruntit, Fuchs, 7g Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete pentru salate....
Tarhon, Cosmin, 15g
Tarhon, Cosmin, 15g Utilizare: Tarhonul se potriveste foarte bine cu mancarurile din carne de pui, peste, branza si diferite sosuri si are un gust dulce patrunzator.Este ideal pentru prepararea...
Tarhon, Cosmin, 4g
Tarhon, Cosmin, 4g Utilizare: Un condiment pentru prepararea mancarurilor de pui, peste cu legume, ciorbe de fasole, sosuri pentru salate. Ingrediente: frunze de tarhon deshidratate si...
Tarhon, Fuchs, 40g
Tarhon, Fuchs, 40g Este ideal pentru prepararea mancarurilor de pui, peste, legume, ciorbe de fasole, de vita sau pentru diferite sosuri precum bernaise sau vinegrete pentru salate. Condimentele...