Toate produsele, Tip produs chips, Lavanda, Salvie
Flori de lavanda, Fuchs, 7g
Flori de lavanda, Fuchs, 7g Utilizare: Lavanda are o indelungata traditie in bucataria mediteraneeana. Aroma de lavanda are o nota fina, usor mentolata si se armonizeaza foarte bine cu...
Salvie, Fuchs, 150g
Salvie, Fuchs, 150g Utilizare: Salvia are un gust proaspat, picant, usor amarui. Mirosul este puternic si la fel de aromat. Salvia este un condiment clasic in bucataria italiana. Printre...
Salvie, Fuchs, 250g
Salvie, Fuchs, 250g Utilizare: Salvia are un gust proaspat, picant, usor amarui. Mirosul este puternic si la fel de aromat. Salvia este un condiment clasic in bucataria italiana. Printre...
Tortilla chips cu boia dulce, 150g, Fuego
Tortilla chips cu boia dulce, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de...
Tortilla chips cu branza, 150g, Fuego
Tortilla chips cu branza, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla chips cu chilli, 150g, Fuego
Tortilla chips cu chilli, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla chips cu chilli, 450g, Fuego
Tortilla chips cu chilli, 450g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla Chips cu sare, 150g, Fuego
Tortilla Chips cu sare, 150g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...
Tortilla Chips cu sare, 450g, Fuego
Tortilla Chips cu sare, 450g, Fuego Pentru realizarea chipsurilor Fuego Tortilla se foloseste porumb galben, uscat la soare. Astfel ia nastere gustul autentic de porumb si efectul de rontait de...