Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Descriere
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Foi de dafin
Frunzele de dafin sunt caracterizate de o aroma usor amara, picanta, cu note de nucsoara. Cu cat sunt introduse mai devreme la gatit, cu atat intreaga aroma se desfasoara mai mult. Frunzele de dafin uscate contin uleiuri esentiale, care ofera o aroma mult mai intensa decat cea a frunzelor proaspete. Prin urmare, acest condiment este folosit in bucatarie ca adaos in preparate, pentru un plus de aroma, si indepartat inainte de servire.
Frunzele de dafin verzi, uscate, intregi si fara tulpina sunt semnele unui condiment de inalta calitate. Totodata, frunzele rupte sau maruntite isi pierd rapid aroma.
Utilizare:
Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si marinate din peste. Se mai recomanda la muraturi, gulas, tocanite, supe taranesti, piftii si ciorbe.
Fiind un produs natural se recomanda spalarea frunzelor inainte de utilizare.
Ingrediente:
foi de dafin.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Cantitate neta:
7,5g
Caracteristici
Tara de origine | Turcia |
Tip produs | Dafin |
Ambalaj | plic |
Recomandat pentru | sarmale, varza, conserve, marinade, sos, aspic, muraturi |
Cantitate neta | 7.5 g |
Marca | Fuchs |
Opinii
Pareri Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.