Verdeturi, Recomandat pentru legume
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g Utilizare: Adaugat conform preferintelor personale, busuiocul confera o aroma proaspata si sofisticata salatelor, ciorbelor, sosurilor si preparatelor...
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g Utilizare: Utilizat in functie de preferinte, busuiocul se adauga cu putin inainte de a fi gata mancarea, pentru a-si pastra aroma. Pe lângă mâncărurile reci,...
Busuioc, Cosmin 8g
Busuioc, Cosmin 8g Utilizare: Un condiment pentru prepararea ciorbelor din legume sau cu carne, mancarurilor din rosii, fasole boabe, varza, dar si peste prajit, carne de vitel si porc,...
Busuioc, Cosmin, 33g
Busuioc, Cosmin, 33g Utilizare: Busuiocul este aromat, dulce si piperat in mod placut si se utilizeaza la discretie pentru a conferi o nota rafinata si proaspata salatelor, ciorbelor,...
Busuioc, Fuchs, 150g
Busuioc, Fuchs, 150g Utilizare: Busuiocul emana un parfum dulce si are un gust dulceag si usor piperat, oferind preparatelor o nota placuta de prospetime. Acest condiment este potrivit...
Busuioc, Fuchs, 300g
Busuioc, Fuchs, 300g Utilizare: Busuiocul este aromat, dulce si piperat in mod placut, conferind mancarii o aroma proaspata. Busuiocul da o nota rafinata si proaspata diferitelor feluri de...
Busuioc, Fuchs, 65g
Busuioc, Fuchs, 65g Utilizare: Busuiocul este un condiment esential pentru bucataria mediteraneeana, in special cea italiana. Se foloseste dupa gust pentru a da o aroma proaspata si rafinata...
Cimbru, Alex
Cimbru, Alex, 15g Utilizare: Adaugat la discretie in preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, si in supe, ciorbe sau sosuri, cimbrul ofera o...
Cimbru, Cosmin, 35g
Cimbru, Cosmin, 35g Utilizare: Se foloseste conform preferintelor personale pentru: mancarurile din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, pentru supe,...
Cimbru, Cosmin
Cimbru, Cosmin, 40g Utilizare: Cu gustul sau intes aromat si usor iute, cimbrul se utilizeaza la preparate din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa...
Cimbru, Fuchs, 14g
Cimbru, Fuchs, 14g Utilizare: Cimbrul are un gust piperat, usor iute si este puternic aromat, ceea ce il face ideal pentru mancarurile din carne si peste, legume precum cartofi, fasole,...
Cimbru, Fuchs, 150g
Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul ofera un gust inconfundabil preparatelor culinare din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta...
Cimbru, Fuchs, 350g
Cimbru, Fuchs, 350g Utilizare: Cimbrul se foloseste, in special, in asociere cu carnea grasa, de vanat si in mancaruri cu afumaturi, dar si pentru legume cum ar fi fasole, cartofi, varza,...
Cimbru, Fuchs, 75g
Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte, dar cu grija, deoarece are un gust puternic, si poate acoperi gustul celorlalte ingrediente, pentru: preparatele din...
Marar maruntit, Fuchs, 11g
Marar maruntit, Fuchs, 11g Utilizare: Fiind o verdeata fragila si delicata, mararul nu poate suporta temperaturile inalte pentru mult timp. De aceea, este pus in mancaruri la final, chiar...
Marar, Alex
Marar, Alex, 8g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Ingrediente: frunze de marar maruntite...