Verdeturi, Marca Fuchs, Recomandat pentru branza, rosii
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g Utilizare: Adaugat conform preferintelor personale, busuiocul confera o aroma proaspata si sofisticata salatelor, ciorbelor, sosurilor si preparatelor...
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g Utilizare: Utilizat in functie de preferinte, busuiocul se adauga cu putin inainte de a fi gata mancarea, pentru a-si pastra aroma. Pe lângă mâncărurile reci,...
Busuioc, Fuchs, 150g
Busuioc, Fuchs, 150g Utilizare: Busuiocul emana un parfum dulce si are un gust dulceag si usor piperat, oferind preparatelor o nota placuta de prospetime. Acest condiment este potrivit...
Busuioc, Fuchs, 300g
Busuioc, Fuchs, 300g Utilizare: Busuiocul este aromat, dulce si piperat in mod placut, conferind mancarii o aroma proaspata. Busuiocul da o nota rafinata si proaspata diferitelor feluri de...
Busuioc, Fuchs, 65g
Busuioc, Fuchs, 65g Utilizare: Busuiocul este un condiment esential pentru bucataria mediteraneeana, in special cea italiana. Se foloseste dupa gust pentru a da o aroma proaspata si rafinata...
Maghiran macinat, Fuchs, 250g
Maghiran macinat, Fuchs, 250g Utilizare: Caracterizat printr-o aroma intensa, dulceaga si proaspata, maghiranul este un condiment deosebit de apreciat in bucataria noastra. Uleiurile...
Marar maruntit, Fuchs, 11g
Marar maruntit, Fuchs, 11g Utilizare: Fiind o verdeata fragila si delicata, mararul nu poate suporta temperaturile inalte pentru mult timp. De aceea, este pus in mancaruri la final, chiar...
Marar, Fuchs, 175g
Marar, Fuchs, 175g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Mararul se adauga in preparatele gatite...
Marar, Fuchs, 250g
Marar, Fuchs, 250g Utilizare: Mararul este utilizat in functie de preferinte in diverse retete, cum ar fi: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. In...
Marar, Fuchs, 85g
Marar, Fuchs, 85g Utilizare: Mararul este o verdeata fragila si delicata ce nu poate rezista la caldura pentru prea mult timp. Prin urmare, este adaugat la preparatele gatite la final,...