Verdeturi, Ambalaj plic
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g Utilizare: Adaugat conform preferintelor personale, busuiocul confera o aroma proaspata si sofisticata salatelor, ciorbelor, sosurilor si preparatelor...
Busuioc, Cosmin 8g
Busuioc, Cosmin 8g Utilizare: Un condiment pentru prepararea ciorbelor din legume sau cu carne, mancarurilor din rosii, fasole boabe, varza, dar si peste prajit, carne de vitel si porc,...
Cimbru, Alex
Cimbru, Alex, 15g Utilizare: Adaugat la discretie in preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, si in supe, ciorbe sau sosuri, cimbrul ofera o...
Cimbru, Cosmin
Cimbru, Cosmin, 40g Utilizare: Cu gustul sau intes aromat si usor iute, cimbrul se utilizeaza la preparate din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa...
Cimbru, Fuchs, 14g
Cimbru, Fuchs, 14g Utilizare: Cimbrul are un gust piperat, usor iute si este puternic aromat, ceea ce il face ideal pentru mancarurile din carne si peste, legume precum cartofi, fasole,...
Foi dafin, Alex
Foi dafin, Alex, 4g Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si marinate din...
Foi dafin, Cosmin, 4g
Foi dafin, Cosmin, 4g Foi dafin Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si...
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g Foi de dafin Frunzele de dafin sunt caracterizate de o aroma usor amara, picanta, cu note de nucsoara. Cu cat sunt introduse mai devreme la gatit, cu atat intreaga...
Leustean maruntit, Fuchs, 11g
Leustean maruntit, Fuchs, 11g Utilizare: Leusteanulse foloseste , dupa gust , pentru: ciorbe, sosuri, salate si alte sortimente de mancaruri gatite.Dozaj recomandat: dupa reteta proprie ....
Leustean, Alex
Leustean, Alex, 6g Utilizare: Se foloseste leustean, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate si alte sortimente de mancaruri gatite. Ingrediente: frunze de leustean maruntite. Poate...
Leustean, Cosmin
Leustean, Cosmin, 6g Utilizare: Leusteanul se foloseste, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate si alte sortimente de mancaruri gatite. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie....
Maghiran, Cosmin, 8g
Maghiran, Cosmin, 8g Utilizare: Pentru ciorbe de cartofi, perisoare de cartofi, iahnie de fasole, tocanita de legume. Pentru preparate de carne de gasca, rata, iepure, berbec, miel,...
Marar maruntit, Fuchs, 11g
Marar maruntit, Fuchs, 11g Utilizare: Fiind o verdeata fragila si delicata, mararul nu poate suporta temperaturile inalte pentru mult timp. De aceea, este pus in mancaruri la final, chiar...
Marar, Alex
Marar, Alex, 8g Utilizare: Se foloseste marar, dupa gust, pentru: ciorbe, sosuri, salate, preparate din peste, carne sau oua, legume si branzeturi. Ingrediente: frunze de marar maruntite...
Marar, Cosmin, 8g
Marar, Cosmin, 8g Utilizare: Mararul, o planta delicata si fragila, nu poate rezista la temperaturi ridicate pentru o perioada indelungata. Din acest motiv, este adaugat in preparatele...
Menta, Fuchs, 15g
Menta, Fuchs, 15g Utilizare: Se recomanda menta pentru: supe, salate, preparate din carne si bauturi. Ingrediente: menta maruntita Poate contine urme de telina, susan, mustar...