Verdeturi, Ambalaj borcan plastic, doza sticla, plic
Amestec de Verdeturi Mediteraneene, Fuchs, 16 g
Amestec de Verdeturi Mediteraneene, Fuchs, 16 g Utilizare: Acest amestec de verdeturi aromate da un gust proaspat salatei verzi, salatelor de cruditati, sosurilor dip, sosuri cu iaurt si...
Asmatui maruntit, Fuchs, 8g
Asmatui maruntit, Fuchs, 8g Utilizare: Cu gustul său fin de verdețuri și aroma ușor dulceagă cu accente de anason și fenicul, acest condiment se potrivește perfect în sosuri, creme de unt,...
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g
Busuioc maruntit, Fuchs, 12g Utilizare: Adaugat conform preferintelor personale, busuiocul confera o aroma proaspata si sofisticata salatelor, ciorbelor, sosurilor si preparatelor...
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g
Busuioc maruntit, Fuchs, 14 g Utilizare: Utilizat in functie de preferinte, busuiocul se adauga cu putin inainte de a fi gata mancarea, pentru a-si pastra aroma. Pe lângă mâncărurile reci,...
Busuioc, Cosmin 8g
Busuioc, Cosmin 8g Utilizare: Un condiment pentru prepararea ciorbelor din legume sau cu carne, mancarurilor din rosii, fasole boabe, varza, dar si peste prajit, carne de vitel si porc,...
Busuioc, Fuchs, 150g
Busuioc, Fuchs, 150g Utilizare: Busuiocul emana un parfum dulce si are un gust dulceag si usor piperat, oferind preparatelor o nota placuta de prospetime. Acest condiment este potrivit...
Busuioc, Fuchs, 65g
Busuioc, Fuchs, 65g Utilizare: Busuiocul este un condiment esential pentru bucataria mediteraneeana, in special cea italiana. Se foloseste dupa gust pentru a da o aroma proaspata si rafinata...
Cimbrisor, Fuchs, 200g
Cimbrisor, Fuchs, 200g Utilizare: Cimbrisorul este folosit pentru mancaruri din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Cimbru, Alex
Cimbru, Alex, 15g Utilizare: Adaugat la discretie in preparatele din carne si peste, legume precum cartofi, fasole, varza, dovlecei si rosii, si in supe, ciorbe sau sosuri, cimbrul ofera o...
Cimbru, Cosmin
Cimbru, Cosmin, 40g Utilizare: Cu gustul sau intes aromat si usor iute, cimbrul se utilizeaza la preparate din carne, peste, varza, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat: dupa...
Cimbru, Fuchs, 14g
Cimbru, Fuchs, 14g Utilizare: Cimbrul are un gust piperat, usor iute si este puternic aromat, ceea ce il face ideal pentru mancarurile din carne si peste, legume precum cartofi, fasole,...
Cimbru, Fuchs, 150g
Cimbru, Fuchs, 150g Utilizare: Cimbrul ofera un gust inconfundabil preparatelor culinare din carne, peste, varza, legume, supe dulci, sosuri si salate. Dozaj recomandat : dupa reteta...
Cimbru, Fuchs, 75g
Cimbru, Fuchs, 75g Utilizare: Se utilizeaza in functie de preferinte, dar cu grija, deoarece are un gust puternic, si poate acoperi gustul celorlalte ingrediente, pentru: preparatele din...
Foi dafin, Alex
Foi dafin, Alex, 4g Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si marinate din...
Foi dafin, Cosmin, 4g
Foi dafin, Cosmin, 4g Foi dafin Utilizare: Datorita gustului condimentat si foarte aromat, foile de dafin se folosesc la prepararea mancarurilor acre cum ar fi: sarmale, varza calita si...
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g
Foi de dafin, Fuchs, 7.5g Foi de dafin Frunzele de dafin sunt caracterizate de o aroma usor amara, picanta, cu note de nucsoara. Cu cat sunt introduse mai devreme la gatit, cu atat intreaga...