Preparate traditionale romanesti, Ambalaj punga
Boia iute, Fuchs, 1000g
Boia iute, Fuchs, 1000g Utilizare: Are o aroma fina, si foarte iute. Pentru: gulas unguresc, mancare sarbeasca cu carne si orez. Se asociaza cu carnea de vita, porc, pui, cu peste, oua si...
Chiftele, Fuchs, 1300g
Chiftele, Fuchs, 1300g Utilizare: Puteti folosi 25g din acest condiment pentru 1 kg de carne tocata de porc sau amestec cu vita. Reteta Fuchs: Aveti nevoie de: 1 kg de carne tocata de porc...
Condiment oaie si miel, Fuchs, 1500g
Condiment oaie si miel, Fuchs, 1500g Utilizare: Dozaj: 20g condiment/kg carne Condimentul Fuchs aduce fripturilor şi preparatelor din carne de miel sau oaie un gust deosebit şi o aromã...
Condiment pentru marinare vanat, Fuchs, 500g
Condiment pentru marinare vanat, Fuchs, 500g Dozati dupa reteta proprie. Ingrediente: boabe de ienupăr, morcovi, boabe de piper, ienibahar, pastarnac, cimbrisor, ghimbir, foi de dafin,...
Condiment pentru mititei, Fuchs, 1000g
Condiment pentru mititei, Fuchs, 1000g Utilizare: Puteti folosi 25 g din acest condiment pentru 1 kg de carne tocată amestec cu vita, porc sau oaie. Rețeta Fuchs: Adaugati peste carnea...
Condiment pentru muraturi, Fuchs, 1000g
Condiment pentru muraturi, Fuchs, 1000g Utilizare: Amestecul de condimente pentru Muraturi Fuchs este creat dupa o reteta proprie pentru a oferi o savoare aparte si o aroma deosebita...
Condiment pentru pilaf, Fuchs, 1300g
Condiment pentru pilaf, Fuchs, 1300g Utilizare: Folositi 2-3 lingurite din acest condiment pentru prepararea a 200 g de orez, dupa reteta personala. Ingrediente: sare (21%), potentiator...
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 1000g
Condiment pentru sarmale, Fuchs, 1000g Dozaj: 25g / 1kg de carne Ingrediente : sare 32%, ceapă, cimbru, mărar, piper alb, coriandru, boia dulce, foi dafin. Poate conține urme de făină...
Condiment pentru vanat, Fuchs, 700g
Condiment pentru vanat, Fuchs, 700g Dozaj: după reteta proprie. Ingrediente: boabe de ienupar, piper, ceapa (contine DIOXID DE SULF), coaja de lamaie, boia de ardei, pudra de...
Condiment pentru vin fiert, Fuchs, 600 g
Condiment pentru vin fiert, Fuchs, 600 g Utilizare: Dozaj: 15 g/ 3l vin Sugestie de preparare: Se toarna intr-un vas 3 litri de vin rosu dulce, se adauga continutul acestui plic si se pune...
Condiment special, Fuchs, 900g
Condiment special, Fuchs, 900g Utilizare: Pentru prepararea oricarui tip de friptura la gratar, pentru carnati, mici, sarmale. Dozaj recomandat: dupa reteta proprie. Ingrediente:...
Mix bait pui, Fuchs, 1300g
Mix bait pui, Fuchs, 1300g Utilizare: Se amesteca mix-ul cu apa rece pana la formarea unui sos, se unge carnea cu sosul asezand bucatile de carne una peste cealalta. Sosul ramas se pune peste...
Varza, Fuchs, 1500g
Varza, Fuchs, 1500g Dozaj recomandat: folositi 2-3 lingurite din acest condiment pentru prepararea a 1 kg de varza, dupa reteta personala. Ingrediente: sare 39%, potentiator de aroma...
Preparatele traditionale romanesti precum vestitii mici sau mititei cum mai sunt numiti, carnea la ceaun, carnatii, toba sau sarmalele sunt laudate in toata lumea pentru aromele inconfundabile si gustul lor delicioase. Pentru a surprinde insa cel mai bine gustul bucatariei noastre, iti amintim de cateva condimente pe care le poti adauga in aceste bunatati traditionale pentru a le oferi un gust cu adevarat autentic romanesc.
In oferta noastra iti punem la dispozitie condimente Cosmin, Alex sau Fuchs numai bune pentru asezonarea mancarurilor tale preferate traditionale romanesti - de la condimente pentru sarmale, condimente Cosmin pentru toba, condimente pentru muraturi, condimente pentru mici, condimente pentru carnati, dar si condimente pentru pilaf, bors la plic pentru ciorba de verdeturi, ba chiar si condimente pentru vin fiert. Daca vrei sa prepari cel mai bun bait pentru carne de pui, mititei care se topesc in gura sau carne la ceaun ca la mama acasa, condimentele joaca un rol important.
Fie ca discutam despre mixurile Cosmin de condimente, amestecurile de condimente Fuchs sau despre condimentul pentru bors Mirodenia, toate acestea sunt ideale pentru preparate traditionale romanesti si contin condimente romanesti extrem de cunoscute in bucataria romaneasca. Enumeram in cele ce urmeaza doar cateva dintre verdeturile, ierburile aromatice si condimentele care se armonizeaza perfect in aceste mixuri de condimente care adauga savoare preparatelor traditionale romanesti si iti aduc in farfurie gustul copilariei, impreuna cu cateva dintre beneficiile pe care le aduc sanatatii.
Cimbrul este bogat in vitamine din complexul B, vitamina C si D, fier, magneziu si zinc, este preponderent folosit in preparatele traditionale romanesti din perioada sarbatorilor de iarna precum sarmale, fripturi de porc, varza cu ciolan sau carnati. Acestea sunt doar cateva dintre felurile de mancare tipic romanesti care pot fi aromatizate cu parfumatul cimbru, tocmai de aceea l-am inclus in majoritatea mixurilor de condimente pe care ti le punem la dispozitie pentru preparatele traditionale romanesti (condimente pentru carnati, condimente pentru sarmale sau condimente pentru oaie si miel).
Boiaua de ardei, fie dulce sau picanta, este unul dintre cele mai folosite condimente in bucataria traditionala romaneasca. O gasesti atat separat, ca si condiment de sine statator in oferta noastra, dar si in condimentele pentru carnati sau in condimentele pentru chiftele. Aceasta, pe langa faptul ca ofera culoare in farfurie, aromatizeaza senzational bunatati precum fripturi de porc sau de miel, tocanitele traditionale romanesti sau sarmalele, ba mai mult, pastreaza proprietarile ardeiului in totalitate - contine nutrienti si vitamine precum potasiu, acid folic, vitamina C, E si B.
Tarhonul, cu gustul sau amar subtil, este ideal pentru celebra iahnie de fasole. Imbogateste gustul mancarurilor autohtone intr-un mod cu totul aparte si adauga o aroma delicioasa mancarurilor, in special cand este combinat cu piper, usturoi sau marar. De asemenea, datorita faptului ca este rezistent la caldura, nu isi pierde aroma daca este gatit pentru perioade mai lungi. Adauga-l in mancare cu 15-20 de minute inainte de sfarsitul prepararii pentru un gust deosebit.
Ultimul, dar nu cel din urma condiment tipic romanesc, este coriandrul. Acesta face parte din familia patrunjelului, are un gust racoritor si poate fi adaugat in sosuri si carnati, la sarmale sau alte preparate din carne de porc sau miel. Ca proprietati terapeutice, coriandrul romanesc amelioreaza afectiunile digestive si combate alergiile.
Asadar, daca preferi oricand un meniu bogat in preparate traditionale romanesti, dar nu reusesti sa surprinzi acel gust al bunatatilor facute ca la mama acasa, te invitam sa iti completezi camara cu condimente romanesti pentru carnati, condimente pentru sarmale, condimente pentru toba sau orice alte condimente pentru mancaruri cu specific traditional romanesc din oferta noastra si sa te bucuri de cele mai gustoase preparate din bucataria romaneasca.