Preparate internationale
Ca sa ai parte de un preparat extraordinar poti sa arunci un ochi in lista de condimente pe care bucatarii le folosesc de mii de ani in diverse bucatarii ale lumii si in retete internationale. Multe dintre retetele internationale clasice, consacrate, cunoscute si apreciate la nivel mondial, fie ca vorbim despre bucataria spaniola, chinezeasca, retete culinare indiene, grecesti sau americane au la baza condimente de inalta calitate, bine alese pentru a potenta gustul preparatelor.
Cele mai populare condimente Fuchs cu inspiratie internationala pe care ti le aducem pe masa sunt condimentele pentru paella (condiment din bucataria spaniola), pul biber (denumirea turceasca pentru ardei iute uscat si pisat partial amestecat cu sare si ulei vegetal), garam masala si tandoori (condimente de origine indiana), ras el hanout (condiment arabesc), insa putem sa enumeram si condimente grecesti, mediteraneene sau orientale.
Poti sa aduci cu usurinta aroma a diverse bucatarii internationale in preparatele tale folosind un set de condimente care da gust si savoare mancarurilor pe care le prepari, dar nu orice gust, ci acel gust specific unei anumite bucatarii.
Sigur ca si tehnicile folosite in diverse bucatarii ale lumii, precum bucataria chinezeasca, bucataria italieneasca sau bucataria indiana sunt importante, insa mai importante de atat sunt condimentele pe care le folosesti atunci cand prepari retete internationale.
Savoarea, exuberanta si exotismul bucatariei indiene provin din condimente. Fiecare regiune din India are amestecul ei specific de mirodenii, iar singurul lucru comun pentru aceste regiuni este folosirea condimentelor din belsug in bucatarie. Totusi, cel mai celebru nume asociat bucatariei indiene ramane curry sau pudra de curry. Pe langa acesta, se folosesc si condimente precum coriandru, ghimbir, usturoi, ardei iute, piper, scortisoara, nucsoara, cuisoare, cardamom si chimion. Un alt amestec de condimente popular, specific indian, este garam masala.
Daca condimentele din bucataria indiana ne surprind de fiecare data prin savoare, bucataria Orientului Mijlociu are un farmec aparte datorita mixurilor de condimente, deseori, dulci, unul dintre cele mai vechi fiind scortisoara. Cele mai uzuale condimente orientale sunt anasonul, schinduful, sumacul, ras el hanout, turmericul sau zaatar.
Totodata, poti opta oricand si pentru condimente mediteraneene - condimentele pentru peste si fructe de mare Fuchs este special creat pentru a da pestelui, crevetilor, scoicilor dar si legumelor si cremei de unt condimentata, o aroma complexa mediteraneean-asiatica, condimentele pentru paste rafineaza gustul lasagnei, spaghetelor si al pastelor, iar condimentul pentru pizza este ideal pentru pizza dar si pentru sosuri de rosii, lasagna si alte preparate din paste.
Acum ca ti-am povestit despre toate aceste condimente minunate care dau un gust cu totul deosebit mancarii, vrem sa iti spunem ca cultivam condimentele si verdeturile Fuchs care alcatuiesc aceste condimente internationale, si nu numai, in cele mai bune conditii, le recoltam la momentul potrivit si le procesam cu grija astfel incat sa iti aducem in farfurie gustul perfect al produselor noastre. Garantam calitatea excelenta a acestora si ne bucuram de fiecare data cand clientii nostri folosesc condimentele Fuchs ca fundament pentru preparate internationale - fie ele indiene, orientale, turcesti, grecesti sau mediteraneene.
Si NU UITA, un preparat culinar banal poate fi transformat intr-unul cu totul desavarsit daca este asezonat cu condimente de cea mai buna calitate. De la pudra de curry, diverse sortimente de scortisoara, nucsoara, curcuma, cuisoare, chimion, garam masala, ras el hanout, condimente pentru pizza sau orice alte condimente pe care mai nou le poti achizitiona si online, toate acestea iti aduc savoare in farfurie daca le alegi pe cele potrivite pentru preparatul tau. Iti punem la dispozitie o varietate de condimente Fuchs, numai bune de adaugat in mancaruri delicioase, cu specific italienesc, oriental, mediteraneean sau indian.