Biscuiți Cantuccini cu ciocolată
16 februarie 2024 in ReteteIngrediente
- 100 g migdale
- 230 g făină integrală
- 1 linguriță praf de copt
- 1 vârf de cuțit sare de mare Fuchs
- 120 g zahăr pudră
- 1 ½ lingurițe condiment pentru turtă dulce Fuchs
- 10 g cacao
- 2 ouă
- 20 g unt
Preparare
- Preîncălziți cuptorul la 200°C cu aer circulant. Tocați grosier migdalele cu un cuțit. Puneți toate ingredientele în bolul robotului de bucătărie și mixați folosind cârligul special pentru aluat.
- Pudrați suprafața de lucru cu făină. Împărțiți aluatul în două și rulați fiecare jumătate cu mâinile în șuvițe de aproximativ 3 - 4 cm lățime și 25 cm lungime. Așezați toate șuvițele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în prealabil 15 minute.
- Scoateți tava din cuptor, tăiați imediat fiecare șuviță pe diagonală în felii de aproximativ 1 cm grosime. Așezați feliile cu partea plată jos și coaceți pentru încă 10 minute. Apoi lăsați Cantuccini să se răcească și stocați într-un recipient închis ermetic.
Sfat: Nu este necesar să folosiți făină integrală, puteți folosi orice alt tip de făină.